5.2.07

Google's Master Plan

L'altre dia parlava del concepte Web2.0, doncs bé parlaré ara del que probablement és l'astre (el sol) d'aquest sistema (solar) que conforma la revolució d'Internet.

Des de els inicis de Google com el que coneixem avui en dia he sigut un acèrrim defensor de les seves eines i metòdiques de treball. Simplicitat, rapidesa, usabilitat i el que és més important...funcionalitat, perfecta i funcionalitat. No sempre, però casi. Veníem d'una època en que Microsoft dominava aquest sector de manera total i, al menys a mi, Google em semblava trencador i infinitament superior. Òbviament avui en dia amb tot això no descobreixo res de nou, avui no...o potser si, dependrà del lector.

Primer Google fou un cercador, després un servei de correu web (beta in eternum) exclusiu per a persones VIP de Google, després una colla d'invents més: google maps, google talk, google video, google labs, etc... En la actualitat qualsevol cosa que puguem fer pertanyent al món de l'ofimàtica, Google ens la proporciona (per no dir que amplia!). Simple i fàcil, o no?.
Doncs bé, altra cop aniré a contra corrent del "normal" i "lògicament establert" i em preguntaré si això és realment tant positiu i si no pot arribar a tenir conseqüències indesitjades. Dit d'altra manera, no és tot massa bonic? i a preu...inexistent! (gairebé tots els serveis Google són gratuïts)...i he vist que no sóc l'únic:

Espero que els "propietaris" d'aquest espai virtual no s'empipin massa ;)

Comments:
Dioooos!!! Això és una mica alarmant, no?? ens anem acostant mica en mica al "1984" de G. Orwell?
Aquests dominis mundials espanten... però hi són en tots els àmbits: energètics, farmacèutic, alimentari... Evidentment el de la informació és el més perillós, ja saps qui domina el "Media" domina la massa.
 
Alarmant tampoc, és simplement un: "...i si?"
 
Oh ! quina mes agradable sorpresa !,en Carmelo posa les seves opinions al blog perque podem gaudir una mica.
(No he entés ni "flowers" del filmet) M'agrada la polémica i el qúestionar-se coses ja es bo.Fa que no t'aborreguis.
Enhorabona i segueix,es molt divertit !
Ja veus que al menys ja tens dos fans assegurades ; la ona i una servidora ; la miniminix.
Fins aviat !
 
Per cert,lo de Alcorcon francament no té perdua (i faig referencia al post que aquet sí que l'entenc).
Als que jo deportaria ,per malignes de paraula ,son als de la Cope.A tots i a les seves families .Despres podriem continuar amb els pepe's amb les seves respectives .Us imagineu com quedaria aquesta Espanya sense aquet bestiar ??? Ens sortiria un xic car ( gastos pagats ,clar ) pero sortiria a compta,ja ho crec... Seria comparable a com quan entres al quirofan ; net,tot ordenat,ambient responsable i amb anim de resoldre el /els problemes que sorgeixin...
Ambient exent de micro-organismes patógens que poden malmetre la salut... Deixe-m'ho.Fins aviat !
 
uahla nen, quin video mes xungu! xD
 
Bona, bona, aquesta. Es pot fer una peli de ficció...Brrr
 
Crec q és bo de tenir en compte...no us en fieu mai de les coses que són "massa" maques i perfectes.
És aplicable també a les persones ;)
 
Post a Comment



<< Home