26.9.06

Segells per internet

Llegeixo a Vilaweb:
"El servei de correu britànic ha inaugurat una proposta innovadora, que permet de comprar per internet els segells i imprimir-los a casa. Els segells comprats per aquest mètode tenen el mateix preu que tindrien en una oficina oficial i són vàlids per al correu postal."
Probablement nomes als anglesos se'ls hi podia acudir la "brillant" idea de possibilitar la compra de segells per internet. Personalment i essent pragmàtic em sembla poc util, doncs si puc accedir a internet per comprar estampetes tambe puc accedir-hi per enviar un email i ja no necesito segells ;)

Comments:
Tete, tete, tete... L'interès per la informació que vas penjant en el blog va decreixent, cada vegada les notícies són més cutres!

Mmmmmm... Por estas notícias, no te RECORDARAN! Cómo a Ramsesting, Tutanmakon o a un Primo suyo!! Nooo!!
 
per la simpatia que denotes imagino qui ets, pro no cal que firmis com anonim ;)

pues si, la veritat es que hem perdut màgia...com el Ronaldinho. Els aires de Sabadell no inspiren tant com els de Nottingham.
 
Pos no has de menysprear aquesta noticia. Jo la trobaria poc útil en un país com Espanya per 2 raons, tradicionalment és una país de enviar poques cartes, i tamé perque tenint en compte com va correu espanyol...

Per UK es diferent, hi ha molta gent tradicionalista, s'envien una mitja de 42 targes de felicitació al anys. Per tant es una manera de facilitar la compra de segells als que ja envien targes i de motivar que la tradició segueixi en els més joves.
 
Jordi, cheeky boy !
WHen are You coming back to outta Lent Paradise?

SInce You've left I'm catching each occasion and join every mentordinner of gropup 9., but it's your turn now to ace into this :)

Greetz!
Suzanna
 
Post a Comment<< Home