25.4.06

El Pais, les 24 hores

El diari 'El Pais' ha tret una nova opció o modalitat d'estar al corrent de les noticies mes rellevants via Internet. "El Pais 24 hores" es una edició gratuïta (no cal estar registrat ni abonat) i generada al moment en format PDF (Format de Document Portàtil) que, segons diuen, s'actualitza minut a minut de manera que t'ofereixen un arxiu de text lleuger (unes 15 pàgines aproximadament) amb el recull breu de les noticies mes importants del moment.
Jo ho veig similar a un d'aquests diaris que donen a les estacions de tren i metro, una cosa lleugera però útil si disposes de poc temps i vols estar informat. Fa un parell de dies que hi faig una ullada matinal i esta prou be.

Potser les úniques pegues que hi trobo son per una banda que a l'anunci que en fan (veure foto sota) aposten per a una edició impresa, cosa que al meu entendre es un error. Si pots llegir digitalment un document, per que la mania d'imprimir-lo? Si es un document amb vigència limitada!

I després, que tot i que posen mapes del temps a final de la edició (veure foto sota), caldria millorar-ne la resolució gràfica de les imatges perquè es veuen forca malament. Notar que ni tant sols pots llegir-ne els titols!

Comments:
Ho he intentan de baixar i posar-ho al Treo i funciona.Ja veurem si es útil
 
Post a Comment



<< Home