12.6.06

Que rabia da!

Sempre em passa igual, no hi ha manera. Perquè sempre que em poso davant l'Emule no se mai que coi descarregar-me? Com pot ser que totes les innombrables coses que tenies en ment de baixar instants abans (pel.licules, àlbums de musica, cançons que vas sentir el ultim dia a aquella discoteca o a la radio, etc...) s'esvaeixin completament al situar-te davant del famós programa d'intercanvi d'arxius? Nomes em passa a mi això? Com diria el gran Arús: "Que rabia da!".

Haure de buscar-me una llibreteta i un llapis de butxaca per apuntar al moment totes aquelles coses que se'm acudeixen de descarregar. Al estil del que sempre feia el meu avi, vaja...la tecnologia avança molt, però les persones som igual d'analògiques :(

Nota:
Ahir vaig instal.lar l'Emule i he començat a descarregar-me musica il.legalment. Tal com he dit, al no saber per on començar m'estic baixant musica al estil 'casa Murcia' (lease gitaneo) i tambe cosetes de Samba brasileira...non comment. S'admeten suggerencies musicals... ;)

Comments:
A mi SEMPRE em passa el mateix, per això sempre anoto akestes coses en una llibreteta q acostumo a dur a la bossa. El que tb faig a la feina, és anar-me anotant les pelis que em comenten en post-its, i quan en tinc una pila, me'ls poso a la cartera e... eco! cuando arribo a casa, nescafé capuxino.

Una altra font d'inspiració és passar per dabant del videoclub de baix i aprendre'm de memòria les 4 pelis que més m'interessen de l'aparador.

Suggereixo per centèssima vegada el disc Rock Rústico de Lomo Ancho, i ja posats a descarregar gèneres poc comuns, has provat amb la metal òpera? Avantasia, Aina, Abydos...

De totes maneres, dono fe del bon gust musical del teu house-mate Chief. Demana-li consell
 
Recomendaciones: Ben harper (better way); Love of lesbians (maniobras de escapimo); la habitación roja (espiral).
:)
 
Je, je, jeje Però que diferents, i a l'hora que iguals, que som tots. No em vull repetir amb el que han dit els altres , però a mi també em passa el mateix. Segur que algu li ha possat nom a aquesta síndrome. Sinó, jo la bateixo com "La síndrome de no se que posar al emule adquirida". Jo ho sol·luciono principalment mirant pàginas com SoloDVDR.com on la gent va pujant e-links de pelis que esta garantitzat que baixaran. Com Internet és tan gran, es pot dir que hi son totes, i a més, en les petites dosis que la gent les puja. "Poco a poco (se me cae el moco" que deia el meu tiet.
Això, que si hi fas una ullada aquesta pàgina, segur que veus alguna a peli que et fa el pes.
Recomanacions de música. Tu ho has patit molt a la feina amb mi : Sabina de totes totes. També m'afegeixo a la recomació de Ben Harper que fa mahe (saps que t'ho havia recomanat un dia i tu i la Mery vau riure de mi!!). I afegeixo un de similar : Jack Johnson.
Una abraçada !!
 
A vegades pasa, que et vols baixar moltes coses, pero cuan et poses davant el emule, s'han esvait totes del teu cap (almenys a mi...). Aqui et recomano: Wallflowers, Roadiohead, i algo mes estil punk americà com Sum 41, Ah! i per aquells moments sense definir, el mes gran, MOBY!
 
Gracies a tots.

De moment m'he baixat Chambao, los Delincuentes, Jarabe de Palo, el Bicho, Pereza, Ojos de Brujo, Mala Rodriguez...

More to come.
 
Jejeje XD,crec k hi ha una gran majoria de persones que els hi passa exactament el mateix... i si, la veritat es que fa molta rabia.Perquè en aquell precís moment no t'enrecordes de cap películ·la, cd, o el que sigui, dels que t'avies proposat de baixarte!

Jo directament no crec que les meves recomenacions siguin del teu gust musical, aixins que deixu que tu tris el que vulguis..

xxOO =]
 
Post a Comment



<< Home