23.5.06

La culpa fue del cha-cha-cha (o del Estatut)

Resulta que a Salamanca no els hi poden acabar les autovies que els hi estaven construint per culpa...(ohhh sorpresa!) de l'Estatut. Aixo s'encarrega de resaltar aquesta campanya realitzada segons sembla pel Ajuntament de la ciutat castellana:

Si es que mira que en som de dolents. Primer trenquem la indivisible unitat de l'Archivo Nasionà reclamant uns documents que NO ens pertanyien i ara, pobrets salmantinos, els deixem sense les boniques autovies GRATUITES que els hi estaven fent...mereixem l'infern (i mes).

Sort que, com a penitencia, nosaltres seguirem pagant religiosament per poder viatjar per les nostres (ja no tant noves) autopistes...

(PD: Vaja, vaja...i de mentre el sr. Pique clamant al cel per l'eslogan de la campanya del PSC. Si aixo no es demagogia que algu me'n expliqui, si us plau, el significat)

Comments:
jua jua jua.. ¡cómo se han pasao con la campaña! Deu meu. Indistintamente de que yo piense que los documentos del archivo que reclamó cataluña se tendrían que haber quedado donde correspondían, porque todas las Comuniades tienen (o deberían tener) los mismos tratos... la campaña es un puñetazo limpio! jordi, te apoyo. Van de mártires... Y la culpa no es de Cataluña, es del Govierno! Ahora no seamos hipócritas... en fin.. se desmontó el tripartito, los Salamanquinos que van a por todas... Esto parece un circo...
 
Mmmmm...dejaremos la polemica "Papers de Salamanca" para otro dia :P

Lo importante es que, ohh increible!, los 2 estamos de acuerdo respeto a la noticia ;)

Suerte con tus trabajos, examenes (no olvides las referencias!), disertaciones y demas...
 
Estar clar que cadascú aprofita els mitjans afins per fer demagògia...tant aquí com allà, però que l'Estatut té la culpa de lo de les autopistes em sembla fora de lloc. Llavors, què hauríem de dir nosaltres que portem tants anys pagant? De qui és la culpa?
 
autpistes, ah, pero saben ells el que son? alomillor cuan els hi fotin un peatge, com que no n'han vist mai cap, tambe diran que aixo ho importem desde catalunya i per tant culpa del nou estatut.
No us soprengueu si d'aqui dos dies es diu que totes les estafes de la costa del sol, tambe estan relacionades amb el estatut.....
 
Post a Comment<< Home