12.4.06

Prodi i les tropes italianes de l'Irac

Ahir, comentant la actualitat politica italiana, algun em preguntava: "i en que ens afectara el canvi de govern a Italia?" en referencia a la victoria electoral per la minima de Romano Prodi sobre el partit de Silvio Berlusconi. Doncs aqui tenim un primer gest que llegeixo avui mati a Vilaweb, cadascu valori a la seva.

Una de les primeres mesures que prendrà el nou govern italià que dirigirà Romano Prodi serà la retirada de les tropes de l'Irac. Així ho va confirmar anit el vencedor dels comicis, tant al Congrés com al Senat, després d'un dramàtic recompte de vots. Si Prodi prometia que el nou executiu serà fort, Silvio Berlusconi es negava a reconèixer la derrota, exigia una revisió de l'escrutini i demanava un govern unitari entre les dues coalicions.

Que curios...pero aquesta noticia em provoca un cert dejavu. Les dretes negant-se a aceptar la derrota mentre el partit guanyador anuncia la retirada de tropes, trencant aixi els vincles de simpatia politica amb el pais de George Bush... Mmmm, a que coi em pot recordar? ;P

Veurem com acaba aixo...

Comments: Post a Comment



<< Home