7.4.06

Ja som a casa

Acabem d'arribar a Nottingham. Les vacances han sigut breus, o al menys es la sensacio que deixen al acabar (digues-n'hi depressio post-vacacional). La questio inequivoca es que ja som a casa de nou...i la veritat es que la torna ha sigut una epopeia digne de ser recordada(visca la improvitzacio):
1.-Ahir dijous vem passar la nit per Edinburgh com vem poder (part d'ella)
2.-Avui a les 4 del mati ens n'anem a la estacio de trens d'Edinburgh a esperar el tren que ens ha de portar a casa (espera ETERNA).
3.-Hem agafat el tren a les 6:00 per arribar a Grantham. Un viatge molt bonic (llastima que estava massa cansat per admirar-lo com calia) que ens ha portat per la campinya del nord d'Anglaterra i per ciutats destacades com Newcastle i York.
4.-Finalment hem agafat un ultim tren de Grantham (a saber que coi es aquesta ciutat) a casa.

I ara ja som aqui, rebentats i amb ganes de descansar una mica. Comentare mes endavant impresions del viatge i demes...

Jordi

(PD: malauradament haure el descans haura d'esperar perque ara al migdia tinc reunio amb el meu director de projecte, una reunio que ha sigut IMPOSSIBLE postposar)

Comments:
Osti! Has passat per York i no has fet parada en ella? Pecat capital! És la ciutat anglesa més maca de llarg! Amb la catedral més maca que he vist en tota la Gran Bretanya (Bath i Wells o westminster son una estructura de lego comparada amb la de York), un barri centric de l'ho més acollidor, i molts museus dignes de veure, un dels quals el del Ferrocarril britànic (i tenint en compte que en son els inventors pots contar en que el museu es una passada, hjo hi vaig anar i val la pena). De veritat, no tornis d'aquesta aventura britànica sense arrivar-te un finde amb tren a Yrok i visitar-la. Concell de un gran viatger.
 
El poc que vaig veure de la ciutat del pernil dolc era molt maco. M'apunto el consell i posare la ciutat a la llista de llocs per veure.
 
Post a Comment<< Home