9.4.06

Google Page Creator


Google torna a sorprendre, again, treient al mercat un nou producte del no res amb Google Page Creator.
L'he provat minimament i realment sembla un producte forca bo per als que volen fer una web i no tenen coneixements per fer-la. Permet allotjar fins a 100MB i te diferents estils de pagina ja predefinits.
La URL que et donen es la seguent: 'la teva compta de gmail' + .googlepages.com

Amb tot, es reobre el debat de fins on arribara Google?, quin es el limit de la companyia dels 2 estudiants de Stanford, Larry Page i Sergey Brin?, seran els succesors a la corona que ostenta avui en dia Bill Gates amb Microsoft?

Comments:
Home, no crec de moment que google es posi en el mon dels sistemes operatius la veritat, i en aixo bilgates te el mercat capturat ( i no deu ser poca pasta la que guanya nomes amb windows). Això si, en quan al mon de solucions web, cada dia van més enlla! Jo estic esperant amb candaletes el famos Gbrowser! Pq si el que lidera el projecte es el mateix que va fer mozilla, i a més aques cop cobra XD, pot fer una marabella! Per cert, m'he instalat el Gaim i veig que no suporta entorn gtalk, llastima.
 
Que no? de fet ja hi han rumors de projectes en aquest sentit:
'Goobuntu', una distro Ubuntu propia de Google. (http://www.goobuntu.com/)

GAIM si que el suporta (en teoria). Gtalk usa un protocol anomenat Jabber i el GAIM es compatible amb Jabber. Potser la configuracio del GTalk no t'es 'directa' pero mire't la web d'ajuda que et poso a vere si t'en surts: http://en.gtalkhelp.com/wiki/GAIM

sort ;)
 
Post a Comment<< Home