10.4.06

Moment: tortilla


Portava temps desitjant penjar aquest post (gracies Dani pel 'reportatge grafic', XD)...em fa il.lusio, que vols que et digui.

Felicitats! La primera truita de patates de propia creacio, i no estava pas malament, eh? "Ara ja si que puc dir que he viscut". La veritat es que no tenia ni idea de com es feia perque a casa no es un menjar comu, pero gracies a la inestimable col.laboracio i "consells arcans" dels companys de casa (Raul, Dani sense vosaltres aixo nomes hauria estat un projecte mes...) ho vem aconseguir.

Aixo em recorda que al haber de cuinar diariament aqui he recuperat del subconscient "trucs" culinaris (digues-li trucs, digues-li sabiduria culinaria) de casa sense saber explicitament que els tenia. Consells o "lemes" que sents alguna vegada a la cuina i que de cop i volta recordes absurdament. No nomes de la mare, sino inclus de l'avia i tot...increible.

Comments:
I pensa que encara queden plats per fer... que arriba la caloreta i haurem de fer un gaspatxo!!!
 
XD, ja te digo!
Ara falta trobar la "inspiracio" per atrevir-se amb unes llenties o uns cigrons...a que si? ;)
 
Os cambio el gazpacho por un arroz tres delicias! O por una tarta de chocolate jeje... Mi plato pendiente es la paella... Tiene delito :P
 
Pues si que lo tiene, teniendo en cuenta de donde vienes(o de donde eres...). Pero tranqui que eso se puede arreglar con que nos prepares un dia una ;)

(PD: no confundir arroz 3 delicias con una paella, XD)
 
Com soliem dir per a qui al veure a algunes residents, "Quien la pillara!!"
Tio, te una pinta excelent, tot i que a jutjar per la foto, sembla que el mes complicat ha sigut donar-li la volta, m'equivoco?. I es que ja ho diuen, el més dificil es saber donar-li la volta a la truita !! Una abraçada!!
 
Que sabio eres!...doncs si, tens tota la rao ;) Donar la volta a la truita no va ser pas facil, XD.
 
Post a Comment



<< Home