4.6.06

CAE exam: First assault

Ahir vem tenir (per fi!) la primera part de l'examen del CAE. Listening primer i Speaking seguidament van fer les delícies dels assistents al "banquet". M'imaginava que en sortiria molt mes mal parat del que en vaig sortir (ara faltara que suspengui i veuràs...ui no, que la Sarah em mata!).

L'Speaking es una ruleta. Realment no saps si pensar que ho has fet be o no. Tot el que ens havíem "preparat" amb la companya suïssa, l'Irene, ens va servir per poc mes que res. Preguntes com "Creus que es important l'imaginació?" o "Penses que la publicitat influencia en la vida quotidiana de les persones?" ens van posar realment en dificultats ja no nomes per raons ideomatiques, sinó per d'altres de purament conceptuals.

Anyway, com vem sentenciar 'els llatins' (jo i el Raul) a la resta de la classe (i a la professora mateixa) al acabar: "Alea iacta est". Curiós per cert que ningú mes no coneixes l'expressió. Potser perque nosaltres erem els unics de la classe descendents directes de l'Imperi del SPQR? No han sentit a parlar mai d'un tal IVLIVS CÆSAR?

En qualsevol cas, ara toca pensar ja en els següents desplaçaments: Reading, English in use i el temut Writing.

Comments:
La veritat és que amb aquesta frase ens vam quedar amb tothom, sobretot amb la nostra "estimadíssima Sheila", perquè ella va dir que havia estudiat llatí... i no coneixia l'expressió... deu ser un problema dels anglosaxons, com ella mateixa ens diria a nosaltres ;)

A veure si els examens escrits ens van bé i podem lluir diploma d'aquí un temps...

dice are thrown...
 
Examinat d'una vegada i sort
 
Sort i endavant!
 
Post a Comment



<< Home