19.5.06

Iconografia variada

Reflexio de 'LibertadDigital':
El Barça se llevó el título de la Champions tras batir al Arsenal gracias a los goles de Eto'o y Belletti. Pese al apoyo masivo que se les dió, desde todos los rincones de España; a pesar de que toda la prensa española -digital, deportivo, papel y audiovisual, ni los seguidores azulgranas ni los jugadores se acordaron de España. La única bandera española que se vió en el estadio parisino, estaba en la grada y la ondeaban los padres de Reyes, jugador del Arsenal.
...

Sobre el cesped y al final, aparecieron las banderas de Camerún (en los hombros de Etoo) y de Brasil; en la grada, banderas independentistas y carteles con aquello de "Catalonia is not Spain".
Em sembla una discussio un xic innocent a la par que polemica. I doncs, que coi s'esperaven...en Jimmy Jump vestit de torero i lluint la bandera del toro d'Osborne?

La pregunta es, perque ningu es va questionar en cap moment quin tipus de banderes onejaven en la final de UEFA que va guanyar el Sevilla?

Comments:
Gran observació Jordi,

En això del Sevilla no hi havia caigut.

Si el Barça (digue'm agosarada) agues arribat a la final amb el Villareal, a qui creus que hauria recolzat tota la premsa espanyola?

Patuneeeets
 
No ho se, la veritat...pero es curios que Fernando Alonso pugui celebrar el titol de F1 amb, posem pel cas, una bandera asturiana (i tots tant feliços) mentre al Barça se li recrimini de quina manera va celebrar el titol.

Sembla que sempre hi ha gent disposada a posar llenya al foc...
 
Amb això de l'Alonso no et confonguis, que aquest es va passar tot l'any passat amb la badenra espanyola al casc!
 
Post a Comment



<< Home