18.4.06

Dia de partit de 'traca i mocador'



M'encanta aquesta expressio, que alguna vegada he escoltat a la radio de voca del mestre Puyal i que ara m'ha vingut a la memoria. Denota notorietat, senyorio en el partit que s'esdeve, en definitiva, que avui ens toca viure un partidas (aixi ho espero) dels que marquen l'historia.
Partit de Champions. pero no un qualsevol, no...dels de Champions de debo. Dels d'abans de "els 4 primers de lliga juguen Champions", de la sobredosi de partits irrellevants i de les 1000 i una lliguetes classificatories. Barca i Milan jugant-se un lloc per ser a la final somiada de Paris, que mes puc dir?.

Doncs aixo, partit de traca i mocador.

Comments:
Com ja he llegit avui en algun rotatiu barcelonès...

"En la capital de la moda, les vamos a hacer un traje!!!"
 
La traca para vosotros, que va a ganar el Barça! :)
COn una suavecita voz digo que: "me ha dolido eso de que nunca te imaginé simpatizante o fan de MUSE"... Años! hace años q me traen loca. Empiezo a plantearme qué te piensas q me va a mi? creo que no aciertas ni el 50 % :)
Frases lapidarias, del estilo de la tuya:
"The things you own end up owning you" (del club de la lucha)
 
Mahe dixit:"que va a ganar el Barça" i asi fue!, a ver si vamos a tener que llevarte como amuleto de la suerte ;)

No te duela, simplemente me sorprendio que te gustara...pero no es nada malo, al contrario. Ahora ya te conozco un poco mejor (o no?) :P
 
A mí el que m'ha sorprès molt
és la quantitat de premsa que llegiu.

És pq esteu lluny i llegiu la premsa d'akí per estar al dia i/o per anyorança, o ho feieu sempre i jo no us coneixia prou?
 
"És pq esteu lluny i llegiu la premsa d'akí per estar al dia i/o per anyorança, o ho feieu sempre i jo no us coneixia prou?"

Si els meus companys de feina poguessin parlar, dirien que malauradament era, ja abans, una practica habitual en mi. El que passa es que ara n'he canviat el format i enlloc d'enviar mails escric aqui. Pero no tants com solia, XD...
 
a mi em va encantar el . demà acabarem de rematar la jugada i el dia 17 de maig anirem a paris a conquistar la copa d'europa. sempre un mite però es fara realitat.
 
Post a Comment



<< Home