1.4.06

Dia de derbi, dia de Barca-Madrid


Avui es un d'aquells dies que tenen algo especial, quelcom que els fa distints a un altre dia qualsevol. Avui es un Barca-Madrid. Nomes es un partit de futbol, nomes 90 minuts de esport. Nomes 22 personetes correns darrera de una pilota. Nomes un derbi.
Pero, quina rellevancia que pren un event aixi!. Paralitza el pais, aconsegueix reunir milions de persones en un mateix punt, en un mateix instant. Es quelcom especial. No importa que el futbol no t'interesi...els Barca-Madrid no et deixen mai indiferent.
No se si aqui entendran el significat que pugui tenir, obviament va mes enlla que el simple espectacle esportiu...no es nomes que siguin 2 dels equips mes potents del mon enfrentats. Es algo mes...
Nomes es un partit de futbol. Nomes 90 minuts.

Comments:
Joer, que poeta te pones cuando hablas de futbol...

He de dir que no, no es un derbi (technically), pero si sera l'etern partit del segle. Algunes vegades t'entedindra (com al partit d'anada). i unes altres t'avorrira (com ahir).

El que esta clar es que anar a veure un Barcelona-Madrid i veure com expulsen a Roberto Carlos en el minut 25 de partit no te preu... XD.

PD: visca Larsson!!!
 
Ja te digo!! Quin poc quorum per ser el partit que era...sembla que no pugui ser. Es veritat que l'ambient va ser enrrarit i gens comu (el Varsity esta millor els dijous nit)...en qualsevol cas, habia de crear expectacio pre-partit, XD.

El mes important, si mirem fredament, es que ara ens queda menys pel premi de la lliga. Ells son els que habien de guanyar i no ho van fer.

Certament, xef...no es un derbi en el sentit estricte de la paraula. Mea culpa, pero no em diguis inmadur plis, jeje.
 
JA saps q el papa va anar al Camp Nou a veure el partit?????
Hahahaha ell q el futbol nifunifa!! Doncs mitelu, am l'Enric van anar al camp a veure el partidillo... Com el vas veure el partit?? No a totes les teles devien passar el partit, no?

apaliii siaoo Xoldi
 
Barça Barça....ole ole oeleee.Gran evento pero res de gols, tot plegat una llastima per ser la meva primera visita al coliseo del Barça. Un detall, trobes a faltar la "repetició de la jugada".
 
bé Jordi, ara aprendré de què va això dels Weblogs.
BARÇA
vaig parlar amb el meu germà a la mitja part del partit. Com que és novell en la sensació d'estar al camp li preguntava què li semblava.
la resposta és digna de publicar-se: "això et posa a mil"
 
El barça- madrid va ser molt flujet. l'unica coseta que hem va fer riure va ser que el puyol anava molt envalat i es va endur per endavant l'arbitre i es va veure a la repetició com si li hagués fet una falta.
A d'aquí a uns 5 dies m'en vaig a new york i estic molt emosionada per veure la ciutat dels rascacels. L'unica pega que hi ha el viatge és que hem de matinar moltíssim. Hem de ser a l'aeroport a les 4 del matí. ja t'explicaré quen hagi tornat
 
Ui a les 4 al aeroport...ja se el que es aixo, ja! Que vagi be per terres yankis.
 
Post a Comment



<< Home