2.4.06

Comencen les vacances!



Avui a les 8 de la tarda comencem unes vacances (curtes, pero intenses) que ens portaran primer a Dublin un parell de dies i despres a Edinburgh (nota mental: sempre ho escric malament, aquest es el nom que te realment, res de Edimburg)on restarem fins que la economia ens ho permeti i decidim de tornar a casa.

Veurem si tenim temps de veure prou cosa com per fer-nos una idea de com son 2 dels llocs que mes gracia em feia visitar al venir a les illes Britaniques.

Comments:
Ens faltaria Gal.les per fer el poker, pero ja vam tenir prou ahir veient al nostre amic John Benjamin Toshack apalancant per veure el 'partit del segle' juntament amb el nostre enyorat Chapi.
 
Ja "coneixem" prous coses de Gal.les, no et sembla? ;)
Salutacions a la gran profesora (millor persona) de Real-time Systems. ..'la Gravesen'.
(PD: prometo no usar envidia mai mes, XD)
 
Que pasa tio !!??!! Molt bona idea això del WebLog !! Ara que ja t’aviso que detecto certa dosis d’enyorança en algun dels teus comentaris, i que segurament tu detectaràs una pisca d’enveja sana en els meus !!. Bueno, doncs res tio, des del CIMD estem ara amb la ressaca post-calçotada. Vam ser unes 35 persones menjant cebes i porc en diferents envasos : xistorra, cansalada (pancetiki) i botifarra ... Va esta bé, però pel meu gust massa massiu !!. Que hi farem , el cimd creix, i per un que se’n va entren 3 de nous. Bueno, tio, que et trobem a faltar molt, i que espero que les plaques dels carrers i els arcs de Sant Martí no et facin oblidar els calçots i la xistorra. Et prometo ser un lector habitual d’aquest blog on espero que no et cansis de deixar els teus comentaris (ja saps que m’encanta tornar a reviure la meva joventut a traves dels teus ulls !!;-))
 
English survivor!! vaya weblog que t'has currat, ja el tinc a "favoritos" i prometo mirarlo habitualment.

De vacançes per ireland, no? perque li diuen erasmus cuan volen dir turisme a baix preu.. Sobretot no deixis de veure lo mes important de irlanda, LA FABRICA DE LA GUINESS!!

Bueno dintre de poc el clan warsong del wow s'en va de viatge a nothingam a veure el troll shaman que hi ha per aqui, jejeje. Tranquil, que ja m'he aprovisionat de fuets de vic, perque deixis una mica de banda els fish & xips i la pizza hut.

Ala cuidat, i per cert, ahir per aqui 26-28 graus, les platjes a rebosar ja...
 
Hola pollo,

Definitivament molt bona idea això del blog tan de bo n'hagués tingut un quan vaig estar a Holanda. És veritat que els primers comentaris destil.len una mica d'anyorança... al principi ja passa però en dos dies començaràs a penjar fotos de festes i farres i faràs més ràbia de la que ja em fas ara.

Per cert, del 15 al 30 de Maig pujo a Edinburgh (és molt guapo, ja hi vaig estar fa un mes un parell de dies).

Ah! i ara no és per fer-te jo ràbia a tu però és que jo tb m'acabo d'agenciar un petit portatil (Sony vaio VGN FE - intel core duo: "piccolo per fora ma grande per dentro")

http://www.vaio.sony-europe.com/view/ShowProduct.action?product=VGN-FE11S&site=ite_es_ES&pageType=Overview&category=VN+FE+Series

Apa, cuida't!
 
No us confongueu...els comentaris que poso potser us poden semblar melancolics, pero es perque son les coses que vull recordar aqui, es algo personal.
Les festes i guateques estan al ordre del dia, pero aixo no cal recordar-ho ara, potser quan torni fare un blog del que va ser tot aixos, XD

(PD: molt xulo el portatil, Oriol!)
 
Post a Comment



<< Home