26.9.06

Segells per internet

Llegeixo a Vilaweb:
"El servei de correu britànic ha inaugurat una proposta innovadora, que permet de comprar per internet els segells i imprimir-los a casa. Els segells comprats per aquest mètode tenen el mateix preu que tindrien en una oficina oficial i són vàlids per al correu postal."
Probablement nomes als anglesos se'ls hi podia acudir la "brillant" idea de possibilitar la compra de segells per internet. Personalment i essent pragmàtic em sembla poc util, doncs si puc accedir a internet per comprar estampetes tambe puc accedir-hi per enviar un email i ja no necesito segells ;)

25.9.06

Aznar Campeador

"¿Cuál es la razón por la que Occidente siempre debe pedir perdón y ellos nunca? Ellos ocuparon España durante ocho siglos!"
font: Escolar.net

El pitjor de tot es que la completa ignorancia que fa gal.la aquest projecte d'hominid ens afecta a tots els que tenim la desgracia de compartir la mateixa nacionalitat. Lluny de sentir-me ofès, em provoca tristesa. Tristesa i temor a possibles represàlies que poden acabar pagant inocents (veure 11-M).

És certament trist que se'l continui escoltant mentre diu bestieses segons a on i segons com. Senyors, una mica de sentit comú... El millor que es pot fer es ignorar-lo. Ignorar-lo com a un nen petit que busca cridar l'atenció a qualsevol preu. Queda clar que intentar d'explicar-li al Ansar que quan aquests "ellos" als que es refereix estaven a la Peninsula Ibèrica...la seva Espanya simpliment NO EXISTIA es clarament una perdua de temps.

(PD: potser el sr.Fraga li podria explicar, ja que ell ho va viure en persona...)

15.9.06

Sinergia

"Puede ser que no seamos tan buenos atletas como ellos, pero peleamos como equipo. Saltar más alto y correr más rápido no es lo que siempre te lleva a ganar. Este es un deporte de equipo, no es tenis.", Theodoros Papaloukas.
Declaracions fetes pel magnific jugador heleni després de la victoria de Grecia contra la selecció dels Estats Units en el mundial de Japó 2006. Simplement, I love this game.