12.8.06

Talking about TV

Desde que he tornat a casa que la tele ja no es el que recordava. La tenia idealitzada, i ara he topat amb la realitat...la televisio aqui es tan cutre com era a Anglaterra. Poques coses es salven dins de la programacio setmanal. Poques, pero no ninguna. Cito textualment:
"El ingles es un idioma muy raro que solo se entiende cuando lo habla alguien que no es ingles. Por eso en espanya los profesores no son nativos porque si los profesores de ingles fueran ingleses pues los alumnos espanyoles no podriais entenderlo i su labor seria una perdida de tiempo..."
Els que estigueu al dia haureu adivinat que es tracta dels diferents anuncis publicitaris de Chicles Orbit que Gomasespuma han fet i que televisen sempre abans dels Simpson. M'encanten, aqui una mostra:


CAE exam: Final results

Despres de tot un curs de preparacio amb la estimada Sheila Spencer (al final ja no em cau tant malament com solia) i amb mes o menys sort, puc dir fermament que si, HE APROVAT el examen del CAE!! :D

N'estic molt content sobretot perque cal recordar que en certs moments no ho veia gens clar que pogues aprovar-lo, pero aixi de capritxos es l'atzar. Quan menys calia esperar, estant en un pais extranger, sense masses ganes a estudiar, ple de distraccions i coses a fer...pam! vaig i aprovo un examen que a lo millor estant a casa hagues suspes.

Donar les gracies especialment a la Sarah, tot i que ella no vol ni sentir-ho dient que tot es merit meu. Tampoc es que m'ajudes massa en termes academics pero si que m'ha donat la possibilitat de practicar i apendre angles de manera intensiva.

(PD: cal que envii un email a miss Spencer per fer-li saber que he aprovat, vull tenir aquest detall amb ella perque al cap i a la fi tampoc era tan dolenta. O potser hauria de seguir el ritual britanic de les cartes formals/informals? ...quin horror!)