26.6.06

Sense titol

¿te gusta que te soben? ¿que te rocen? ¿que te hagan sudar? ¿te gusta adoptar nuevas posturas? ¿llegar al fondo? ¿subir?... ¿bajar?... ¿entrar?... ¿salir?... usa el autobús
Molt bo... ;)

Font: Borjamari

25.6.06

Prototipus d'un escriptori tridimensional

Pinta molt xulo!. Qui sap si en un futur proper els escriptoris no seran aixi o quelcom similar...


24.6.06

Torna Futurama!

Llegeixo a PixelyDixel:

¡Vuelve Futurama… en el 2008!

Tras muchos rumores, y casi a petición popular, Futurama volverá con una nueva temporada (13 capítulos) el próximo 2008. La serie de Matt Groening goza de una tremenda popularidad en todo el mundo, y tras muchas especulaciones la noticia de la vuelta de Fry, Bender, Leela, el Profesor Farnsworth, y Zoidberg (y todos los demás) está plenamente confirmada.

Planet Express volverá a volar, será la quinta temporada de la serie.

Ole, ole!! Gran noticia pels que som (o erem) fans d'aquesta serie...

22.6.06

El curs arriba a la fi

Ahir vem donar per acabat el periple universitari aqui a Nottingham finalitzant "oficialment" (que no oficiosament...) el Projecte de fi de carrera. Sembla que tot ha acabat be pels 3 tot i la raresa del nostre tutor, en Gerald. Com nosaltres, molts d'altres han acabat o acabaran en breu perque el proxim divendres 23 es l'ultim dia del semestre (end of Term) . Per fi ja nomes hem d'amuinar-nos de gaudir fins al dia de tornada a casa...que facil sona i que dificil resulta.


21.6.06

Reflexiones e irreflexiones

Reflexió en veu alta relacionada amb el que deia l'altre dia:
"Esta farsa de democracia es como tener que comer obligatoriamente en un Mcdonals, puedes elegir menu...pero sabes que solo te van a dar mierda con pan."
Molt encertat, bravo...



Canviant de tema, i buscant quelcom de que parlar una mica menys crispant, comentar que a partir d'ahir (i després de lo suporifera que m'està resultant fins al moment la World Cup) soc un aferrim seguidor a ultrança de la selecció de futbol Sueca. Com ho sentiu. No, no es per 'peloteras' relacionades amb l'identitat nacional i aquestes histories. Es per culpa de coses com aquesta o aquesta altre ;P

Go Sweden, go!! XD

20.6.06

About the last national spanish team match

"Si es que esto es fácil, incluso si se hubiera perdido: dadme centrocampistas, gente capaz de meter la pelota como Cesc, Xabi Alonso, Xavi o Andrés y dominaré el mundo."
Tomas Guasch

Decision on paper submission

Decision on EMBC06 submission
Dear Dr. Schaefer

Congratulations!! Your paper entitled:

Adopting the DICOM standard for medical infrared images, (1254) has been accepted for presentation at The 28th Annual International Conference of the IEEE Engineering in Medicine and Biology Society, to be held 30 August - 3 September 2006 in New York, New York.

Due to the extension in the submission deadline, there is a two-step notification process. This notification advises of the accept/decline status of your paper.
...
We look forward to welcoming you in New York City!

Sincerely,

Andrew R. Laine and Ki H. Chon
EMBC 2006 Program Chairs

Aqui queda això :D

19.6.06

L'Estatut del tantsemenfotisme

Obviament això es una opinió personal, aquí molta gent discrepara amb el que pensi jo...però no es aquest l'espai destinat a dir-hi la meva?

Ahir vam tenir, per fi, la tant proclamada "cita històrica", o així ens la van vendre, que tanca definitivament el procés de reforma de l'Estatut català. Avui, després d'uns resultats ja coneguts per tots (i que no es la meva intenció anunciar aquí), tothom en fa anàlisi. Que si uns diuen que es clarament blanc, els altres afirmen veure el negre mes absolut en els resultats...la mateixa hipocresia política de sempre. La mateixa.

Per a mi, aquest procés ha tingut varies fases. Haig de reconèixer que inicialment m'il.lusionava, creia fermament que podíem estar davant una fita important per "casa nostra" (notar que ja no parlo de país, nació, regne, comunitat autònoma o simple regió,...no busco discutir en aquest sentit) i de la que realment pensava que els nostres representants polítics, tots, estarien (per un instant!) a l'alçada fent pinya i llimant diferencies sabent el que realment era important, la cohesió. Ingenu de mi.

Després d'un procés de negociació amb el Govern Espanyol etern i suporifer les, fins al moment, blanques ovelles van deixar al aire la seva verdadera aparença lupinica. Pactant a corre-cuita, i per regocijo dels que viuen a Moncloa, un retall del que els catalans amb el nostre vot havíem demanat (la proposta catalana de reforma). I ja no nomes això sinó, veient-se incapaços de pactar-ho junts, ho feren en 'reunions secretismes' amb en ZP. El que realment els preocupava no eren ni nacions, ni autopistes de pagament, ni impostos ni res d'això...estaven actuant amb la vista clavada a les intencions de vot de les pròximes eleccions, i les seves accions així ho reflectien. Avids de fotografia de portada i de veure's, tots repeteixo, com a salvadors de la pàtria. Patètic.
En aquest instant acaba per mi l'interès suscitat per aquest procés. Vaig mes enllà de fet, fa tremolar els ciments de la meva fe en la mateixa democràcia política: aquesta gent NO em representa si son incapaços de posar-se d'acord a causa de la sobervia que arrosseguen. I si no hi ha ningú que em representi, de que em serveix votar? Això si, pagar si que els pago jo, eh. Ens han fotut el pel, o al menys jo em sento estafat. Si qualsevol de nosaltres no complim amb el que s'espera en els nostres respectius treballs ens foten al carrer. Doncs, senyors, per mi tota la família política catalana ha suspès (la meitat de catalans aptes per votar han 'passat' del tema) i els enviaria a tots al paro.

He dit.

17.6.06

Notification of acceptance: delayed

A finals de Abril vem presentar amb el tutor un abstract sobre un treball relacionat amb el meu projecte a la conferencia EMBS 2006 tal com ja vaig comentar.

La cosa es que el passat 15 de Juny havien de notificar quins treballs dels presentats (entre els quals hi ha el nostre) acceptaven i quins no. Ahir, em comentava en Gerald que la decisio ha sigut postposada fins un futur relativament inmediat. Sera que n'hi han molts i els hi hem posat dificil d'escollir quins valen la pena? Qui sap...en fi, seguirem atents a les noticies (bones o no) que arribin de la ciutat de la gran poma.

15.6.06

Album de fotos

P2160012

Aixo i mes al espai que he creat a Flickr per a compartir fotos. De moment nomes hi tinc publiques les de la festa de despedida (totalment improvitzada) del Jordi 'el palamosi' el passat dimarts. Fins ben aviat Jordi!

13.6.06

Torrente existeix!!

Espera un moment: bigotet de presentador del Filiprim, aquesta visera de plastic gentilesa de l'ultim Salo del Turisme, les xancles que et poses per estar al camping, la camisa rosa pastel que ja es gairebe paper de fumar, aquelles ulleres de sol del Franco mes ronec, tocant la corneta amb brio bo i aguantant un globus (regal, probablement tambe, del Salo del Turisme) i una fastuosa bandera pre-constitucional... Mmmm, ostia Torrente existeix!!! (existeix i va ser a la ultima manifestacio de l'Associacio de Victimes del Terrorisme...)

Font: Pierrenodoyuna

Equilibrium


Equilibrium
"Lo bueno no existe sin lo malo, y quien acepta la existencia de Dios tendrá que concenderle al diablo, recíprocamente, un puesto del mismo rango. En eso consiste el equilibrio."

12.6.06

Que rabia da!

Sempre em passa igual, no hi ha manera. Perquè sempre que em poso davant l'Emule no se mai que coi descarregar-me? Com pot ser que totes les innombrables coses que tenies en ment de baixar instants abans (pel.licules, àlbums de musica, cançons que vas sentir el ultim dia a aquella discoteca o a la radio, etc...) s'esvaeixin completament al situar-te davant del famós programa d'intercanvi d'arxius? Nomes em passa a mi això? Com diria el gran Arús: "Que rabia da!".

Haure de buscar-me una llibreteta i un llapis de butxaca per apuntar al moment totes aquelles coses que se'm acudeixen de descarregar. Al estil del que sempre feia el meu avi, vaja...la tecnologia avança molt, però les persones som igual d'analògiques :(

Nota:
Ahir vaig instal.lar l'Emule i he començat a descarregar-me musica il.legalment. Tal com he dit, al no saber per on començar m'estic baixant musica al estil 'casa Murcia' (lease gitaneo) i tambe cosetes de Samba brasileira...non comment. S'admeten suggerencies musicals... ;)

Ruta del bakalao


Vaig trobar aquest reportatge sencer (ese Francinoo!!) fa ja un temps a Google Video pero el van treure per drets d'autor al cap de poques hores. Deuria ser dels pocs afortunats de veure'l pero em vaig quedar amb les ganes de penjar-ne un link al blog per poder-lo compartir.

Ara, unes quantes setmanes despres, veig que algu la dividit en 10 trossos i l'ha penjat a Youtube. Per tant, si a algu li interesa i te la paciencia sucifient (jo recomano que li doneu una ullada) aqui el teniu. Sembla mentida com passa el temps, i lo desfassat que es veu el reportatge 13 anys despres...
"Hasta que el cuerpo aguante es un reportaje emitido hace 13 años por Canal + dentro de su programa “24 horas”. Durante 53 minutos se repasan los puntos fuertes de la famosa Ruta Destroy o Ruta del bakalao de manos de algunos de sus protagonistas. Es un documento impagable, con personajes de lo más variopinto que nos harán pasar un buen rato. Otra cosa es pensar donde acabaron algunos de ellos…"

7.6.06

Under the Iron Sea - Keane

Falten 5 dies perque surti a la venta oficialment (aqui al Regne Unit, els demes haureu d'esperar) el nou (i esperat) disc de Keane, Under the Iron Sea. Per anar calentant motors, m'he estat mirant els videoclips dels nous singles que han tret fins al moment. Aquest, "Atlantic", m'ha agradat molt:

Aqui teniu tambe el "Is It Any Wonder?" (personalment no m'agrada tant).

06/06/06

Llegeixo al Pais:

A través del Vaticano laico de la modernidad, o sea Internet, se había anunciado urbi et orbi que ayer era el día sexto, del mes sexto, del año sexto de este milenio, es decir, el día de la bestia, del anticristo: todo era posible, hasta el peor cataclismo.

En el Congreso de los Diputados no llegó a tanto la premonición, pero el anuncio de Rajoy respecto al proceso de paz tuvo tintes apocalípticos en términos del juego democrático: ruptura total, y sin matices; de presente y de futuro. Por primera vez en la democracia, el primer partido de oposición anuncia la quiebra de relaciones en materia antiterrorista y, además, hace saber que "pondrá todo su empeño en que no se consume" lo que el Gobierno y el resto de los grupos llaman proceso de paz y el PP "grave atentado contra el orden jurídico, la legalidad democrática, el Estado de derecho y la seguridad de los españoles".

Aprofito per recullir 2 reflexions:

5.6.06

Cada uno a lo que sabe...

Original anunci sobre la sel.leccio argentina de cara al Mundial'06:


4.6.06

CAE exam: First assault

Ahir vem tenir (per fi!) la primera part de l'examen del CAE. Listening primer i Speaking seguidament van fer les delícies dels assistents al "banquet". M'imaginava que en sortiria molt mes mal parat del que en vaig sortir (ara faltara que suspengui i veuràs...ui no, que la Sarah em mata!).

L'Speaking es una ruleta. Realment no saps si pensar que ho has fet be o no. Tot el que ens havíem "preparat" amb la companya suïssa, l'Irene, ens va servir per poc mes que res. Preguntes com "Creus que es important l'imaginació?" o "Penses que la publicitat influencia en la vida quotidiana de les persones?" ens van posar realment en dificultats ja no nomes per raons ideomatiques, sinó per d'altres de purament conceptuals.

Anyway, com vem sentenciar 'els llatins' (jo i el Raul) a la resta de la classe (i a la professora mateixa) al acabar: "Alea iacta est". Curiós per cert que ningú mes no coneixes l'expressió. Potser perque nosaltres erem els unics de la classe descendents directes de l'Imperi del SPQR? No han sentit a parlar mai d'un tal IVLIVS CÆSAR?

En qualsevol cas, ara toca pensar ja en els següents desplaçaments: Reading, English in use i el temut Writing.

2.6.06

Samarretes "by the face"

A Sofá Naranja presenten un diseny de samarreta polemic, pero la mar de xulo ;)
Basta de camisetas de Firefox. Sí, es un buen navegador, pero lo que necesitamos no es cantar las alabanzas de un producto, sino airear nuestras frustraciones con otro:



Los hijos de la tele

Nuestra generacion gasto parte de su infancia rodeada de esas series infantiles y juveniles. Tal es asi que algunas de esas joias del pasado formaran ya parte de nuestras vidas para siempre.

Por eso me hizo mucha gracia encontrar aqui esta fabulosa recopilación de las entradillas (vídeo + audio) de series de los 80 y 90. Disfrutad. Me quedo con la que sigue (que recuerdos):



Font: Casa de Edu