31.3.06

La placa


La placa amb el nom del nostre carrer, sempre que passo per davant m'hi fixo...no se perque, pero m'agrada.

30.3.06

Everest abandona la versio freeware

Avui volia fer un repas al Hardware i als drivers instal.lats al meu nou portatil i em trobo amb la seguent noticia:


Lavalys leaves freeware development
Press Release | 2005-12-05

Lavalys announced today that it leaves the freeware market by halting the development of its EVEREST Home Edition (the successor of AIDA32) system diagnosis product.

Una pena, vaja :( era una aplicacio que anava molt be.

29.3.06

Ja el tenim aqui!



Per fi, ja tinc el portatil que tant habia estat esperant!!. El dimarts al mati un courier desganat el va portar a casa dient no se que amb el 'deje' aquest de Nottingham. Lo important es que ara ja en podre gaudir.
No sense poblemes de caire burocratic, pero finalment he aconseguit de comprar-me'n un. Quan de temps fa que volia fer-ho? massa ja...be, aixo demostra que la dita es certa:
"who dares, wins"

En principi, a partir d'ara aquest Blog ha de anar prenent mes dinamisme...per tant dintre de poc el podrem fer de domini "public".

8.3.06

The house


La casa, el 43 de Wellington street, es una tipica casa adosada anglesa. Parets de totxos vermells i per dintre una casa forca humil.

3.3.06

Benvinguda anglesa


Aquesta es la benvinguda que vaig rebre al arribar a casa, una factura de l'aigua...ja al meu nom!!. El landlord (el llogater) va dir-me que era la "tipica" i "calida" benvinguda anglesa, doncs comencem be.

Aixo em recorda que aqui TOT es paga per avancat, no es fien de res.